FOTÒGRAF D’ESDEVENIMENTS

Ofereixi a la seva empresa una nova i poderosa eina per ajudar a les seves xarxes socials i màrqueting digital preservant visualment grans moments de la seva empresa i comunicant amb imatges l’èxit de la seva gent, els seus productes o els seus serveis.

RETRATS CORPORATIUS

Equipe als seus representants de vendes, màrqueting i relacions amb els mitjans amb fotografies professionals d’alta resolució dels seus fundadors, equip executiu, personal de vendes i membres clau del negoci.

FOTOGRAFIA NARRATIVA

Energice seus esforços de desenvolupament de marca i vendes a través de l’ús de narracions visuals per moure la marca i impulsar la intenció de compra. Les narratives visuals capturen l’impacte del seu negoci en la vida de les persones i com els seus productes o serveis els han ajudat.


¿D’ESPERAR?

Amb els meus serveis de fotografia d’esdeveniments, pot estar segur que tots els moments memorables i inspiradors seran capturats amb estil i utilitzant tecnologia d’imatges fotogràfiques d’avantguarda. Utilitzo lents i càmeres Nikon DSLR de la més alta gamma, amb un equip principal i un segon com seguretat, pel que pot estar totalment segur que les imatges que li proporcionés seran de la millor qualitat i òptima resolució.
Les seves fotografies es lliuraran editades llistes en alta resolució a punt per imprimir o en versions de baixa resolució amb format web segons la necessitat. Aquestes imatges seran igualment adequades per a la impressió en publicacions promocionals d’alta qualitat, volants, fullets i altres formats físics de màrqueting però també seran òptimes per compartir en línia a través de les plataformes de xarxes socials.


CONCLUSIÓ

Una de les meves principals prioritats és oferir un servei d’atenció al client excepcional i sempre em trobarà disponible per a respondre les seves consultes o oferir orientació sobre qualsevol assumpte. De la mateixa manera, intento complaure i sempre em van encantar els desafiaments, així que si tens una sol·licitud per estranya que pugui semblar, no dubtis a posar-te en contacte amb mi i dir-me el que tens en ment, i faré tot el possible. perquè això passi.
Encara que sóc fotògraf amb seu a Barcelona, la meva companyia és totalment mòbils i aniré a vostè, on sigui que estigui (tingui en compte, però, que s’aplica cost extra per transport per a totes les ubicacions a més de 20 km de la ciutat de Barcelona).
Si us plau, explori les galeries d’imatges fotogràfiques creatives i d’alta qualitat que he produït per a molts altres clients satisfets.

Photography